FAQ hos skyltdockor.se

Hur betalar jag?

Med kort, bank, eller faktura

  • Faktura (20 dagar netto) genom oss eller via Klarna Avgift 0 kr
  • Kortbetalning (VISA, MasterCard) Avgift 0 kr
  • Bankbetalning (Swedbank, SHB, Nordea och SEB) Avgift 0 kr

Hur sker leveranserna?

All frakt sker med företagspaket direkt till den adress ni anger genom DHL, PostNord/DPD eller DB Schenker, på mellan 3-5 dagar. Se prislista under "Frakter"

Vi levererar även till dig som privatperson, men notera att det då ändå sker som företagspaket vilken innebär att åkeriet normalt sett levererar direkt till adress utan att kolla om du är hemma. Vilket kan innebära, att om du inte är hemma vid tillfället, så måste du hämta paketet själv hos deras postombud.

 

Hur handlar jag i denna webbutik?

Placera dina produkter i varukorgen.

Gå sedan till kassan och välj där betalsätt

Logga in direkt eller fyll i uppgifter som ny kund eller välj snabbkassa.

Se detaljerad information om din order samt dina kontaktuppgifter

Godkänn allmänna villkor och fullfölj din order

En orderbekräftelse sänds till din e-post

Kan jag ringa in min order ?

Ja, det går bra. +46 8 611 02 45. Vard: 09.00-17.00

Finns det "dolda" kostnader"?

Nej, de priser vi lämnar till er här på hemsidan, e-post eller via telefon gäller och är era slutpriser. Kostnader som ingår är produkterna inkl. moms och frakt.

Kan jag som privatperson handla hos er? 

Ja det går bra!
Vi levererar även till dig som privatperson, men notera att det då ändå sker som företagspaket vilken innebär att åkeriet normalt sett levererar direkt till din adress UTAN att kolla om du är hemma. Vilket kan innebära, att om du inte är hemma vid tillfället, så måste du hämta paketet själv hos deras postombud.

Garantier/Returer

Du har alltid ett års fabriksgaranti på alla våra produkter. Du har 10 dagars returrätt (varor för max 5000 kr) och returer förekomna av dig bekostas således också av kund och ska ske i sitt original emballage. Garantireturer bekostas av oss.

Leverans till utlandet

I nuläget levererar vi till Sverige, Finland, Danmark och Tyskland. Om du som utländsk (Icke Svenskt) bolag anger ett giltigt registrerat VATNR så handlar du utan moms hos oss.